Aktiviteter

›› Adrenalin
›› Dans & Musik
›› Energi & Hälsa
›› Gourmet & Smak
›› Hantverkeri
›› I luften
›› Kultur & Historia
›› Lyx & Flärd
›› Låtsas-krig
›› Motorsport
›› Naturnära
›› På vatten
›› Skönhet & avkoppling
›› Övrig tävling

Arrangemang

›› Arrangörer & Eventbyråer
›› Catering
›› Fyrverkeri
›› Konferens- & Festlokaler
›› Transport
›› Underhållning

Kickoff AudioSpot studio

Knivgatan 6
212 28 Malmö
Detta är en happening utan dess like! Här kan man helt klart prata om att resan är viktigare än målet. Ni kommer hit med ert gäng (upp till 72 personer). Ni äter gott och dricker gott utan att tänka på kostnaden. Mat och dryck är buffé.

Vi kommer att sjunga tillsammans och som pricken över "i" gör vi en skiva av sånginsatsen. Alla kommer att få känna på hur det är att sjunga i en egen mikrofon och hur er röst låter egentligen :-)

Så skivinspelningen är inte det viktigaste utan att ni har förbannat roligt och mysigt när ni e här. Och det garanterar vi att ni kommer att få. Er värd under er tid i studion älskar sitt arbete och sjunger mer än gärna med er.
Bokar gör ni på hemsidan via onlinebokning.Välj Kickoff. Ni blir sedan kontaktad av oss för detaljer och antal personer ni vill komma med.
www.audiospot.se

NYCKELORD: KICKOFF, KICK OFF, TEAMBUILDING, FÖRETAGSFEST, SPELA IN EN CD, CD INSPELNING, MÖHIPPA, SVENSEXA, BARNKALAS, KALAS, MALMÖ, FIRMAFEST, , , , ,

Vill du rekommendera Kickoff AudioSpot studio ?


Alla rekommendationer granskas innan de publiceras, så det kan ta några dagar innan din rekommendation visas.


Vill du synas på Eventguiden?

På Eventguiden får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar en kick-off, konferens, företags-event, möhippa, svensexa eller liknande. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!