Aktiviteter

›› Adrenalin
›› Dans & Musik
›› Energi & Hälsa
›› Gourmet & Smak
›› Hantverkeri
›› I luften
›› Kultur & Historia
›› Lyx & Flärd
›› Låtsas-krig
›› Motorsport
›› Naturnära
›› På vatten
›› Skönhet & avkoppling
›› Övrig tävling

Arrangemang

›› Arrangörer & Eventbyråer
›› Catering
›› Fyrverkeri
›› Konferens- & Festlokaler
›› Transport
›› Underhållning

Din favoritlista

Du har inte lagt till några företag än.

Företag med "Möhippa" i beskrivningen

Gör möhippan till en minnesvärd dag för den blivande bruden med hjälp av någon av dessa aktiviteter. Ett bra tips är att fundera på vad möhippans huvudperson gillar att göra, och sedan välja aktiviteter efter det.


Stad: Alla Göteborg Stockholm Malmö

Tangokompaniet

Tangokompaniet är skandinaviens största tangoskola och arrangerar kurser, workshops och olika tangoevenemang för företag och privatpersoner i alla åldrar. Vi finns främst i Lund och Malmö, men periodvis även på andra orter i Öresunds- regionen eller där vi bjuds in som gästlärare.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Kickoff AudioSpot studio

Detta är en happening utan dess like! Här kan man helt klart prata om att resan är viktigare än målet. Ni kommer hit med ert gäng (upp till 72 personer). Ni äter gott och dricker gott utan att tänka på kostnaden. Mat och dryck är buffé.

Vi kommer att sjunga tillsammans och som pricken över "i" gör vi en skiva av sånginsatsen. Alla kommer att få känna på hur det är att sjunga i en egen mikrofon...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Ost- och vinprovning hos Ostbutiken i Linné

Vi anordnar ost och vin provningar, ost och ölprovningar i vår mysiga butik, där vi dukar upp ett långbord mitt ibland alla härliga ostar. Vi håller provningar för privata sällskap, föreningar och företag. Vi har även ”öppna” (fasta datum) provningar där ni kan boka in er, då håller vi ost och vinprovningar för ett större sällskap på restaurang Björk & Bambu på Vegagatan 50.

Har ni inte möjli...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Utmaningarnas Hus

Discover the teamplayer in you!

I lag om 3-5 personer antar ni våra unika hemmasnickrade aktiviteter. Aktiviteterna består av 40 stycken interaktiva utmaningar uppbyggda av teknik och rekvisita. I varje utmaning ställs ni inför ett problem som ska lösas genom samarbete. Perfekt som företagsevent och kick off eller till svensexan och möhippan! Sedan hösten 2011 erbjuder vi även skräddarsydda ko...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Mordmysterium - Mordgåta

Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

Ett komiskt och spännande event till er firmafest eller konferens som har blivit en succé bland både företag och privatpersoner.

Varje deltagare spelar sin egen roll, har sina egna uppdrag och hemliga ledtrådar. Under mid...
 Rekommendera (1)    Lägg i lista  

Ryska bad hos Albano SPA

Den ryska bastun har en oerhört avslappnande effekt – den varma ångan i kombination med aromatiska oljor och essenser, doften från den färska björk- eller ekkvisten,
den varma massagen, (saltpeeling och honungsmask)
och en kopp varmt örtte kan hjälpa dig glömma bort alla bekymmer. Finns även SPA massage och Kurbad med Jetstråle-massage.

Vi har även lokaler för fest, presentationer samt kurser...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Laserfortet - Teambuilding för oss som gillar "Fångarna på fortet"

När var det senast du hjälpte kollegan stjäla "Mona Lisa" eller bryta sig in i ett bankvalv skyddat av laserstrålar och hemliga koder?

Vi har 28 kluriga och sammansvetsande utmaningar som inte går att lösa utan samarbete! Vi ordnar givetvis middag också om ni önskar. Lagen delas upp i grupper om 3-4 personer. Om inte det skulle vara nog har vi också Stockholms i särklass mest påkostade Laserfo...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Spa med utsikt över Stockholm - Njuta Spa

Hos oss behöver ni aldrig trängas med andra gäster. Ni har alltid spa-bad och bastu för er själva. Bastu badet med relax rum ligger i direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp.

Här kan ni boka vårt spabad med tillhörande bastu och relaxrum för ert sällskap. Vi planerar er möhippa, tjejträff eller konferens utifrån era önskemål. Priser från...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Hyr privat relax - Sparadiset

På Sparadiset hyr man alltid Relaxavdelningen privat. Det innebär att det alltid bara är du och ditt sällskap där den tid ni bokat.

Perfekt för möhippan, tjejkvällen eller för en romantisk stund på tu man hand. Fira någons födelsedag eller kom hit med arbetskollegorna. Alla är välkomna!

Vi bjuder på ett fruktfat med färsk frukt och juice, vill ni ta med lite vin eller mousserande går det all...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Hyr Aquarius relaxavdelning på Elisero hotell

Här kan du hyra din egen relaxavdelning med bubbelpool både ute och inne inklusive bastu för bara ert sällskap.

Perfekt för möhippan, svensexan eller kanske företaget. Ni får en egen servitör som tar hand om bara er.
Hos oss får man dricka champagne i poolen!

Vill man lyxa till det med någon behandling eller äta i vår mysiga restaurang går det också bra. Välkomna till oss!
 Rekommendera (4)    Lägg i lista    Visa på karta

AudioSpot studio

Sjung in en CD skiva på ert kalas, möhippa, svensexa......
Eller gör en rolig musikvideo av er inspelning. Titta in på hemsidan för mer information.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Gårdskampen

Gårdskampen är en aktivitetsgård med fler än 30 olika aktiviteter! Perfekt för teambuilding, möhippan, svensexan, födelsedagsfester med mera. Till oss kommer man när man vill umgås och ha kul! På Gårdskampen finns något för alla! Både individuella och samarbetsövningar.

Efter en dag full av roliga aktiviteter rekommenderar vi vår exklusiva och genuina hamburgerbuffé eller helgrillad gris - en r...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Privat relaxavdelning - relaXia

En härlig kväll i privat relaxavdelning? Vill du bjuda dina vänner på någonting speciellt? Vill du ha en trevlig kväll med din projektgrupp? Tänker du arrangera en oförglömlig möhippa? Hos oss kan ni njuta av god autentisk kinesisk mat och därefter slappna av och ha det mysigt vid den öppna spisen och i vår vackra bastu. Njut under bar himmel av roterande vattenstrålar som ger härlig massage i vår...
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Afrikansk dans

Söker du ett oväntat och energifyllt inslag till festen, bröllopet, möhippan eller 50-årskalaset?

Afrikansk dans till levande trumrytmer är en mycket uppskattad överraskning som dessutom får igång stämningen. Fankaba kan bjuda på ett fartfyllt uppträdande där festdeltagarna på ett glatt och lekfullt sätt bjuds in i dansen.

Vi erbjuder även kurser och workshops i afrikansk dans till levande t...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Baka och dekorera hos Cake Me Happy

Är ni ett gäng tjejer som planerar möhippa eller tjejkväll?

Varför inte förgylla denna dag med en stunds pysslande i Cake Me Happys sockerverkstad? Vi styr upp programmet för stunden tillsammans och efter era önskemål.

Ni kan exempelvis få prova på att modellera ett brudpar, baka och dekorera ätbara "wedding favors", baka och dekorera cupcakes eller göra en minibröllopstårta som ni kan ha so...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Bastuflotten ReLaxa - Ett bastubad att minnas...

Vi har svårt att tänka oss ett lämpligare ställe för filosoferande än en vedeldad bastu. När man suttit där och blivit rejält uppvärmd bär det av ut på bryggdäcket och ner i sjön. Något att dricka för att behålla vätskebalansen och lite tilltugg, förnöjt småprat och en eller annan skröna, sedan in i bastun igen med en ny svettdrivande sittning. En eller flera omgångar i bastun efter tycke och smak...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

City Recording

Vi arrangerar CD-inspelningar för möhippa, svensexa eller evenemang. City Recording är en av Stockholms mest legendariska musikstudios, som har varit verksam sedan tidigt 80-tal. I studion har artister som Kent, Robert Wells, Carola, Tommy Nilsson och Jerry Williams spelat in. Nu har du chans att uppleva en CD-inspelning i dess rätta miljö. Vi har under det senaste decenniet arrangerat en mängd CD...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Ellies Hudvårdssalong

Tips för en oförglömlig möhippa eller svensexa! Hot chocolate massage ger huden och sinnet en särskild "må-bra-känsla". Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandlingen är oförglömlig. Hot chocolate massage gör att kakaons egenskaper överför en lugnande stimulans till hud och sinne.
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Go-Kart City

Och Go-Kart hos oss. Passar perfekt för möhippa, svensexa, konferens med mera. Oavsett om det är dags för svensexa, möhippa eller bara kompisgänget som söker en rolig och fartfylld upplevelse, är det helgpaketet ni ska satsa på. Kraftigt reducerade priser, både för våra race och vår bastu- och relaxavdelning.

Välj Grand Prix för att tävla alla mot alla eller Le Mans för att tävla i lag.
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Silversmide - Judit Hedelius - BJ design

En unik upplevelse att skapa sitt eget silversmycke!
Populärt som möhippa/svensexa eller bra att ge bort som upplevelse present, som resultat får ni en helt personligt silversmycke.

Jag handleder...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Poledance Söder

Dansa loss till härliga rytmer från Indien med ditt gäng. Klä er i färgsprakande kläder och få en oförglömlig upplevelse av att känna er som riktiga Bollywood stjärnor! 60 min/lektion för 2200 kr. 1-1...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Puckelankan Silversmide

Puckelankan är en silversmedja i Sisjön, Göteborg.

Vi ger kvällskurser och tar också emot grupper som vill prova på silversmide, till exempel möhippor, företagsgrupper, tjej/kill/kompisgäng. Smedja...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (2)    Lägg i lista    Visa på karta

Smedjan på Fjäderholmarna, KnivArt.

Här får ni pröva på att smida på gammaldags vis med guidning av smeden Tommy Berggren.

Gör ditt egna smycke, något abstrakt eller varför inte utmana chefen i kroksmide!

Smedjan är platsen där...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Glashyttan Åtta Glas - Fjäderholmarna

Prova på att blåsa och skulptera egna arbeten i varm och mjuk glasmassa med hjälp av våra glasblåsare. Vi tar emot företag, möhippor och svensexor i vår glashytta, som ligger vackert belägen vid vattn...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Lär er dansa Burlesque eller Bollywood med Chalmersbaletten

Boka Chalmersbaletten till er möhippa eller svensexa! Vi är en ideell dansförening på Chalmers Tekniska Högskola som funnits sedan 1963. Boka oss som aktivitet på möhippa eller svensexa. Vi erbjuder f...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Anna Martinsson - Silversmed

Gör med egna händer ett silversmycke på möhippan/svensexan! Bär det - kanske på själva bröllopet - som ett minne av en oförglömlig dag! Smycket kan också bli en unik morgongåva till den blivande partn...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (2)    Lägg i lista    Visa på karta

GÖKBOET - Aktiviteter i Göteborg

Välkommen till Gökboet.
Gökboet har aktiviteter för en perfekt firmafest, svensexa, möhippa, barnkalas eller helt enkelt en rolig dag med dina vänner.
Vi har aktiviteter som passar alla.

Femkam...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Åk Segway

Prova på att åka Segway samtidigt som du guidas genom stan av professionella instruktörer. Segway är ett revolutionerande självbalanserande fordon som tar dig fram i en hastighet upp till 20 km/h och...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Fiskpedikyr

Få fina fötter genom att låta små fiskar avlägsna hård och död hud. En annorlunda och avslappnande pedikyr. Fish spa är en mycket skonsam och hälsosam behandlingsmetod. Blodcirkulationen stimuleras oc...
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Birka Event

Aktiviteter för Firmafest, Avdelningsparty, Svensexa/Möhippa, Födelsedagskalas och Kick-Off.

Sjung in en CD i vår studio, ta roliga gruppfoton, teambuilding och tävlingsmoment, båtturer, 5-kamp, k...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Tandemskärmflyg

Ett tandemskärmflyg är perfekt för möhippan, svensexan eller bara som en trevlig överaskning! Vi genomför våra tandemflyg i Kareby strax norr om Kungälv. En upplevelse utöver det vanliga.

Utan att...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Modell för en dag

Du behöver inte vara modell för att komma till oss och göra en modellfotografering! Tillsammans med makeup artist, vår kreativitet och din personlighet har vi alla förutsättningar för en lyckad fotose...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Paddling Stockholm

FORSPADDLING - garanterat blött och utmanande för alla! Instruktören vänder dig på rätt köl när du välter och anpassar svårighetsgraden till varje deltagares egna förutsättningar. Med åskådarplatser 5...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Lerduva.se

Endast en kvart från Stockholm finner ni oss. Möhippor, svensexor eller företag - alla är välkommna till oss.

Här får ni chansen att testa på sporten som har flera miljoner utövare världen över. Bj...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Vaxholms Kastell

Fångarna på Kastellet passar bra som inledning på en glad kväll, avslutning på en hektisk konferens eller helt enkelt en kul grej tillsammans med kompisgänget. Lagen, upp till tio personer i varje, hi...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Egen CD

Nu kan du eller någon du vill överraska bli stjärna för en stund. Vi erbjuder CD-inspelning, fotosession, musikvideo, styling mm.

Vi har över 12000 låtar att välja mellan..

Roliga och spännande...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Wonderland Studio

CD-inspelning av Svensexa & Möhippa i Wonderland, Malmö Från 990 kr! Hos oss får ni förstklassiskt mottagande och ett minne för livet! Vi spelar in "er" största hit med förstklassig utrustning.

Ni...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Produktionsbolaget Cabasa

En skiva att spela upp på bröllopsfesten eller firmafesten är alltid kul. Varför inte ordna en aktivitet där ni alla kan ha roligt tillsammans, perfekt för möhippa eller svensexa. Man behöver inte var...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

LineUpLinedance

LineUpLinedance i Gbg anordnar kurser och workshops i Linedance. Vi har även mycket bred erfarenhet av att förgylla firmafesten, möhippan eller födelsedagen m.m. med lite uppvisning och utlärning av L...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista  

Prime Studios

Kick-off med företaget, möhippa/svensexa eller födelsedag. Vi hjälper Er att skapa en oförglömlig studioinspelning av favoritlåten eller företagets kampsång. Välj bland våra hundratals färdiga bakgrun...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

X3MEVENTS

Vi har allt för FÖRETAG, MÖHIPPA och SVENSEXA. Exempelvis: RIB turer, Fäktning, Lerduveskytte, Boxning, Paintball inne och ute, Gokart, Yacht, Segling, Harley davidson, Fiske m.m. Gå in på adrenalin.n...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

BliSedd Events & Marketing

Vi kan erbjuda; temafester, festkväll med musikunderhållning, sumobrottning, matchmaking, kickoffer, möhippa/svensexa, större födelsedagsfester med mera.

Tillsammans med Er ordnar vi Ert företagsev...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Ljudolf

Söker du det där lilla extra som förgyller och gör just din möhippa eller svensexa till ett minne för livet? Då har vi på Ljudolf det du behöver! Du väljer en låt som du/din vän ska få sjunga in på en...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Mattias Lejdal/AJ Music

Vi på Studio Lejdal erbjuder dig och dina vänner ett klockrent inslag på svensexan, möhippas eller födelsedagen. Låt jubilaren spela in sin favoritlåt på cd! Vi kan inte garantera skönsång, men en pro...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Pärlshopen

Pärlshopen anordnar kortkurser för dig som vill lära dig
skapa egna smycken. Inga förkunskaper krävs. Förutom kurser anordnas även företagskvällar, events
för möhippan, svensexan etc.
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Tango conTacto

Argentinsk tango passar vid alla möjliga tillfällen. Det är en dans med intensiv närvaro, lika engagerande att titta på som att prova på själv. Ojämn könsfördelning på en firmafest, en kick-off eller...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Dynamit food&music

Dynamit! food&music drivs av kocken och rockmusikern Daniel Israelsson!
Perfekt underhållning för matintresserade på möhippa/svensexa, kick-off eller privat fest.
Med erfarenhet från bla Aquavit la...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Stockholm/Västerås FallskärmsCenter

Hoppa Fallskärm! Efter 15 minuters instruktion är du redo att hoppa från ett fullt fungerande flygplan, fastspänd i en sele framför din instruktör. Sen sätter ni er i flygplanet och åker upp till 4000...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Bra Scen

På möhippan, svensexan, kick offen eller sammankomsten av vänner, passar en lättsam form av impro utmärkt. Alla deltar i övningar och scener som bygger på improvisationsteater. Vi startar med grundläg...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

FarOut Productions

Allt för möhippan/svensexan, kick off, firmafesten, etc.
Sumobrottning i sumodräkter, Bullriding, Rulla Zorb, Skivinspelning, Karaoke, Klättervägg, Hinderbanor, High jump, Trubadur, Coverband, mm.
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Hallamölla

Äventyrsgården på Österlens Konferens, skolresa, möhippa och weekendpaket till bra priser. Boende, ridning, natur och äventyrsupplevelser till höghöjdsbana, skyttefemkamp, linbana, klättervägg, bad, f...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Angel Ride Limousine & Reklam Service

Vi anordnar din transport med den mest extrema Hummer H2 i Norden. Bilen är utrustad med en kraftig multimedia utrustning och väcker stor uppmärksamhet. Vi erbjuder även
stretchlimousiner och lyx Pri...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Line Up 4 Dance

Söker du en annorlunda dansupplevelse för födelsedagsfesten, möhippan eller företagevenemanget? Vi lär ut linedance vare sig du kommer till oss i vår rymliga och ljusa lokal, eller vi kommer ut till e...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (2)    Lägg i lista    Visa på karta

Mille Productions

Kom till oss på Mille Productions och spela in en egen skiva i en professionell studio i Göteborg. Passar perfekt på personalfesten eller möhippan/svensexan. Vi har många olika paketlösningar att välj...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Tonox

Ska du arrangera en kick-off, event, svensexa, möhippa eller barnkalas? – Tonox har det du söker!
Vi erbjuder roliga och häftiga aktiviteter för alla tillfällen! Vi har lång erfarenhet av att arrang...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Krokimodell Skåne

Manlig nakenmodell för kroki och kroppsmålning på möhippor tjejträffar och kick off .Jag ger instruktioner under tiden jag står modell. Krokiteckning och kroppsmålning är en given succe på möhippan el...
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (1)    Lägg i lista    Visa på karta

Vill du synas på Eventguiden?

På Eventguiden får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar en kick-off, konferens, företags-event, möhippa, svensexa eller liknande. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!


Eventguiden.se har just nu 3256 besökare som planerar en svensexa, möhippa företagsevent eller annat arrangemang.