Aktiviteter

›› Adrenalin
›› Dans & Musik
›› Energi & Hälsa
›› Gourmet & Smak
›› Hantverkeri
›› I luften
›› Kultur & Historia
›› Lyx & Flärd
›› Låtsas-krig
›› Motorsport
›› Naturnära
›› På vatten
›› Skönhet & avkoppling
›› Övrig tävling

Arrangemang

›› Arrangörer & Eventbyråer
›› Catering
›› Fyrverkeri
›› Konferens- & Festlokaler
›› Transport
›› Underhållning

Om Eventguiden

Eventguiden samlar företag som på något sätt sysslar med event. Det är, precis som namnet antyder, en guide för den som ska ordna ett event av något slag. Oavsett om du ska ordna en enkel möhippa för din bästa kompis, en födelsedagsfest för morfar eller en stor kick-off för ett börsnoterat företag så hoppas vi att du som besökare kan hitta inspiration bland Eventguidens alla företag. Vår förhoppning är att du ska hitta företag som hjälper till med aktiviteter, festlokal, catering, transport, underhållning med mera. Eventguiden finns i dagsläget för Göteborg, Stockholm och Malmö.

Har du ett företag som borde finnas med?

Genom att finnas med på Eventguiden får tusentals besökare möjligheten att uppmärksamma vad ditt företag har att erbjuda. Många gånger räcker det med att en enda besökare bestämmer sig för att använda sig av era tjänster för att annonsen ska betala sig och mer där till. Gå till vår anmälan för att registrera ditt företag redan idag!

Vem står bakom Eventguiden?

Eventguiden drivs av företaget Things by Björk i Göteborg, företaget har f-skatt.

Följ oss gärna på Twitter

Eventguiden.se finns på Twitter där vi postar tips på aktiviteter och annat som har med events att göra. Följ oss gärna!

Vill du kontakta oss?

Kontakta Eventguiden genom att e-posta till info@eventguiden.se.