Aktiviteter

›› Adrenalin
›› Dans & Musik
›› Energi & Hälsa
›› Gourmet & Smak
›› Hantverkeri
›› I luften
›› Kultur & Historia
›› Lyx & Flärd
›› Låtsas-krig
›› Motorsport
›› Naturnära
›› På vatten
›› Skönhet & avkoppling
›› Övrig tävling

Arrangemang

›› Arrangörer & Eventbyråer
›› Catering
›› Fyrverkeri
›› Konferens- & Festlokaler
›› Transport
›› Underhållning

Skrattkurs, yoga , mindfulness hos HälsoHörnan Hela Dej

Skillnadsgatan Lilla Edet
Hej Välkommen till HälsoHörnan Hela Dej
Är Ni några stycken som vill hitta tillbaka till det bubblande skrattet, leta efter leenden och humor i vardagen?
Har du en önskan om att Må Bättre, utvecklas & få mer energi & balans?
Prova en skrattkurs & lär dig om positiv tankekraft och hur skrattet kan göra er bla. piggare och friskare. Genom att skratta tillsammans ökar man gemenskapen och mår toppen.

Vill du prova yoga /dansyoga,testa ge Paus/shiatzumassage eller kanske lära mer om eteriska oljor? Mindfulness Andningsteknik....
Varmt Välkommen Lili-Ann Hälsopedagog/Skrattinspiratör sen -89

Träffas några goda vänner/arbetskamrater för en inspirerande dag eller kväll! Jag arbetar med både små och stora grupper. Allt från lokala föreningar och möhippor till stora företag.

Jag kommer till er eller ni kommer till mig. Vilken form? Välj mellan workshop, kurs,kick-off eller konferensföreläsning.

Gå in på www.halsohornan.info eller ring 0761645568 för mer information.
www.halsohornan.info

NYCKELORD: FÖREDRAG, KICK OFF, MÖHIPPA, WORKSHOP, SKRATT, SKRATTKURS, SKRATTA, MÅ BÄTTRE, POSITIVT TÄNKANDE, YOGA, DANSYOGA, MINDFULNESS, AROMATERAPI, PAUSMASSAGE, FÖRELÄSNING, INSPIRATION, , ,

Rekommendationer

 
Eva Robertsson säger:
Har varit på flera av Häslohörnan Hela Dig:s kurser och evenemang. Yogan är skön och Lili-Ann leder den på ett mycket proffsigt sätt. Kombinationen med frigörande dans var en ny men härlig upplevelse för mig. Hälsokurserna är informativa och tankeväckande. Retreaten i stillhet var mycket avstressande och uppskattad. Och jag glömmer aldrig hur hela salen lyfte när Lili-Ann höll en föreläsning om skrattets betydelse. Rekommenderar företaget.
den 6 september 2018
 
Sofie Holmgren Annander säger:
Jag har gått på yoga hos Lilli-Ann i fem år, älskar hennes yogakurser, yoga när den är som bäst! Personligt,lagom stor grupp! Kan varmt rekommendera kurser!

”Yoganmåndag är den bästa dagen i veckan”
den 29 augusti 2018
 
Helen Hammargren säger:
Yogan ger en völbefinnande smidig kropp och utvilad knopp!
den 28 augusti 2018
 
Sara Azzazi säger:
Lilli-Anns kurser är balsam för själen. Jag har anlitat henne i min verksamhet för både personal och målgrupp. Hennes insats gör skillnad.
Det är riktigt härligt att skratta med henne =).
den 17 augusti 2018
 
Iris säger:
Lili-Ann kom till vår arbetsplats o höll en workshop i Mindfulness o vardagsglädje. Så väldigt informativt,lärorikt o intressant. Vi fick med många användbara verktyg.Tack HälsoHörnan o välkommen åter. Toppen nöjda ,precis vad vi behövde. Iris mfl.
den 17 augusti 2018
 
Ida säger:
Hej! (skratt aktivitet)Tack för en oförglömlig dag! Vi hade jättekul och pratade om det hela kvällen sen. Huvudpersonen var jättenöjd (liksom alla vi andra). I det stora hela en positiv upplevelse som vi kommer bära med oss länge, tack! Jag blev jätteglad att alla vågade släppa loss och att de var öppensinnade, mycket tack vare dig! Jag rekommenderar dig varmt till folk jag känner. Ida & co
den 16 april 2018
 
Ida säger:
Jag arrangerade min systers MÖHIPPA och den startande aktiviteten var Lili-Anns SKRATTKURS. Det var ett otroligt lyckat event, vi skrattade så vi fick magknip. Som bonus fick vi reda på mekaniken bakom skrattet och vad som händer i kroppen när man skrattar. Alla var otroligt nöjda med den aktiviteten! Skrattkursen är ngt jag varmt kan rekommendera!
den 1 juni 2010
 
carina mogenfelt säger:
Har gått på yoga hos Lili-Ann i flera år och tycker det är underbart, blir också starkare och
vigare hela tiden, har blivit av med ryggproblem, lärt mycket avpänning. Lili-Ann är mycket professionell och jag rekommenderar henne å det varmaste.
den 19 mars 2009
 
Rebecca Kjellberg säger:
Att kombinera frigörande dans med yoga är briljant, jag har inte sett det någon annanstans. Och under Lili-Anns härliga, spontana och kunniga ledning mår jag fantastiskt. Även den fysiska yogan har den personliga prägel som gör hennes kurser så avslappnande och välgörande. Prova också skrattkursen, en riktig endorfinkick alla mår bra av. Man får med sig så mycket hem efter dessa kurser – energi och välmående.
den 24 februari 2009
 
Lise-Lotte Fälthammar säger:
Lili-Ann är en mycket inspirerande person och kunnig i det hon gör.
Jag vill varmt rekommendera henne!!
den 23 februari 2009
 
Lisa Lundqvist säger:
Lili-ann är en otroligt inspirerande ledare. Jag har med mitt tjegäng varit hos henne på många kurser och vi blir alltid lika glada och fyllda av energi. Nu är det snart dags för en ny endorfin kick. Så upp med smilbanden. Nu ska dom töjas ordentligt. Tack Lili-ann för att du sprider en sådan positiv glädje med dina kurser.
den 22 februari 2009
 
Ulla Oscarsson säger:
Jag har gått både på skrattkurs och yoga/meditation och är supernöjd. Lili-Ann är en superbra inspiratör och man mår verkligen bra när man varit hos henne.
Rekommenderas varmt,,,hon är en ljuvlig person.
den 19 februari 2009

Vill du rekommendera Skrattkurs, yoga , mindfulness hos HälsoHörnan Hela Dej?


Alla rekommendationer granskas innan de publiceras, så det kan ta några dagar innan din rekommendation visas.


Vill du synas på Eventguiden?

På Eventguiden får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar en kick-off, konferens, företags-event, möhippa, svensexa eller liknande. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!