Aktiviteter

›› Adrenalin
›› Dans & Musik
›› Energi & Hälsa
›› Gourmet & Smak
›› Hantverkeri
›› I luften
›› Kultur & Historia
›› Lyx & Flärd
›› Låtsas-krig
›› Motorsport
›› Naturnära
›› På vatten
›› Skönhet & avkoppling
›› Övrig tävling

Arrangemang

›› Arrangörer & Eventbyråer
›› Catering
›› Fyrverkeri
›› Konferens- & Festlokaler
›› Transport
›› Underhållning

Stockholms Fallskärmsklubb

Efter endast 15 minuters instruktion kan Du, ihopkopplad med en erfaren instruktör, göra ditt första fallskärmshopp från ca 4000 meters höjd. Efter ett fantastiskt frifall i 200 km/h löser instruktören ut fallskärmen på 1500 meters höjd och hoppet övergår till en fridfull flygtur i fallskärmen med en milsvid utsikt. Tillsammans landar ni mjukt framför dina avundsjuka, applåderande kompisar.

Vi har flera duktiga frifallsfotografer som med kamera på hjälmen förevigar ert frifall. Fotografen filmar förberedelserna, det fria fallet och landningen. Filmen redigeras, klipps ihop och musiksätts till ett minne att återuppleva så ofta Du vill.
http://www.skydive.se/
Box 421, 101 28 Stockholm

NYCKELORD: FALLSKÄRM, MUSIK,
Skicka förfrågan »
 Rekommendera (0)    Lägg i lista    Visa på karta

Rekommendationer

 
Joakim Gustavsson säger:
Jag och min flickvän gjorde ett tandemhopp med Stockholms fallskärmsklubb i mitten av maj. Hon fick hoppet i present. Vi hade bokat helgen innan men det var då dåligt väder. En tjej ringde upp och förvarnade oss för att vädret såg dåligt ut. Vi valde då att boka om till helgen efter. På plats blev vi mottagna och presenterade för våra instruktörer som gick igenom hoppet. Flygresan tog ca 20 minuter och sedan var det bara att kasta sig ut. Grym känsla..

Vi blev väldigt bra bemötta under hela vistelsen. Proffsiga instruktörer som har koll. Schysst café där man kan köpa fika. Vi valde till frifallsfilm och den blev hur cool som helst!

En nackdel är att klubben ligger i Gryttjom som är norr om Uppsala. Vi tyckte inte det gjorde så mycket, det var ganska kul att kolla på alla som hoppar fallskärm.

/Jocke
den 21 juni 2009

Vill du rekommendera Stockholms Fallskärmsklubb?


Alla rekommendationer granskas innan de publiceras, så det kan ta några dagar innan din rekommendation visas.


Vill du synas på Eventguiden?

På Eventguiden får du chansen att visa upp ditt företag för tusentals besökare som håller på och planerar en kick-off, konferens, företags-event, möhippa, svensexa eller liknande. Så ta chansen att synas.

Ja, berätta gärna mer!